Trafikbommar

Trafikbommar är ett bra alternativ när du behöver en smidig avspärrning och på ett enkelt och säkert sätt kontrollera vilka som passerar ett visst område.

Vi kan leverera bommar med öppningar på upp till 20 meter. Samtliga bommar har automatisk betjäning och kan beställas enligt den storlek och forceringskrav som du behöver. Naturligtvis är våra produkter konstruerade för industriell miljö och anpassade för svenskt klimat.

När det gäller montering så kan den ske på den sida som passar bäst i sammanhanget. För att bommarna ska få en snabb och mjuk gång använder vi en frekvensstyrd magnetmotor.

Har du ett projekt som innefattar trafikbommar på gång just nu? I så fall är det en bra idé att du kontaktar oss direkt. Vi har stor erfarenhet av projekt med trafikbommar och har en projektmodell som säkerställer att du får projektet klart till rätt pris och i rätt tid.

Vägbom

De vägbommar vi erbjuder i vårt sortiment kommer från Smekab. Fördelen med vägbommar är att de är en bra lösning för mindre trafikerade passager som privata skogsvägar eller vid skolområden. Beroende på önskemål och behov går det att anpassa bommarna utefter. 

I sortimentet har vi både lyftbommar och vridbommar. För mer trafikerade platser går det även att kombinera dessa med automatik. 

trafikbommar