Stängsel

Företag som ligger i industriområden kan ofta vara i riskzonen för inbrott, försök till inbrott och skadegörelse. Ett stängsel kan då utgöra det primära hindret vid försök till oönskade intrång. Ett välplanerat och rätt monterat stängsel avskräcker, hindrar och förebygger effektivt kostsamma inbrott på ditt företags byggnad. De flesta försäkringsbolag kräver dessutom att man har ett stängsel kring sitt företag eller sin industri.

mark samt maskintjänster

Byggstängsel

Vi erbjuder komplett ID06 kontroll med personalliggare för byggarbetsplatser inkl. projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
djurstängsel

Djurstängsel

Vi erbjuder kompletta viltsäkerhetslösningar med projektering, material och montering – allt för att minska risken för olyckor, skador på egendom och planterings- och odlingsskador.
inbrottsalarm och villastängsel

Villastängsel

Vi erbjuder ett högkvalitativt stängselsystem med absolut högsta styrka och livslängd. Plastbelagda nät ökar livslängden och gör att stängslet håller sig snyggt i många år, helt underhållsfritt.
grindautomatik

Automatik

Grindautomatiken anpassas efter grindtyp, geografiskt läge och belastning. Vi använder automatik i fösta hand från FAAC Nordic AB.
områdessäkerhet och industristängsel

Industristängsel

Vi erbjuder kompletta säkerhetslösningar med projektering, material och montering – allt för att minska risken för inbrott, stöld eller skadegörelse.
förskolor och skolor

Förskolor och skolor

Vi hjälper till med planering och projektering för att stängsellösningarna ska bli så barnvänliga som möjligt.
Idrottsanläggningar

Idrottsanläggningar

Stängsel för idrottsanläggningar kan fås i olika höjder och kan kompletteras med olika inpasseringssystem och till exempel rotationsgrindar.
Inpasseringssystem

Inpasseringssystem

Vi levererar två typer av inpasseringssystem. Vi har flera olika system för öppning/stängning av grindar och bommar.