Industristängsel

Vi erbjuder kompletta säkerhetslösningar med projektering, material och montering – allt för att minska risken för inbrott, stöld eller skadegörelse. Alla våra industristängsel uppfyller Regler för mekaniskt inbrottsskydd SSF 200:4 vilket bland annat innebär att stängslen håller korrekt höjd samt maskstorlek och tråddimensioner.

Välj ett stängselsystem som passar din verksamhet:

HEAB Basic – Flätverksstängsel

Flätverksstängsel, eller Gunnebostängsel som det oftast kallas i folkmun är en flexibel lösning som kan fås i olika höjder och utföranden. Näten är förzinkade eller förzinkade inklusive plastbelagda för lång livslängd.

Flätverksstängsel ger ett väldigt tåligt stängsel, med mycket stor flexibilitet. Tack vare sin utformning passar det även i en mängd olika miljöer från industri, till stadsmiljö. 

HEAB Basic – Flätverksstängsel
områdessäkerhet och industristängsel

HEAB High Secure – Palissader

Detta typ av stängsel används för anläggningar med hög säkerhet. 

Palissadsystem bestående av RHS-profiler vilka svetsas ihop i sektioner som sedan skruvas fast mot stolparna med ett unikt fastsättningssystem, levereras i anpassade utföranden. Ett stilrent och kraftfullt palissadarrangemang ger karaktär åt ert företag. 

Vi hjälper gärna till med vägledning, för bästa slutresultat. Material i standardutförande tillverkas av varmförzinkat alternativt varmförzinkat och lackerat i mörkgrönt, olivgrönt eller svart.

Stängsellarm

Önskar man förstärka sitt områdesskydd ytterligare går det att kombinera stängsel tillsammans med larm. Det populära valet för ett tryggt område är att använda sig utav elstängsel tillsammans med någon av våra stängsellarm och larmsystem.

grindautomatik

Slaggrindar

Våra slaggrindar finns i både manuella och automatiserade utföranden för ett effektivt inpasseringsskydd. De finns även i olika säkerhetsklass och för olika stora grindöppningar.

För en slaggrind till industri är det populärt att man använder sig av dubbla grindblad, men de går självklart att få som enkla. De kräver lite underhåll och kan anpassas för öppningar upp till 12 meter. Det krävs dock att grindbladen har tillräckligt med utrymme för att kunna öppnas och stängas.

Snabbvikgrindar

Dessa grindar är ett bra alternativ till bommar. Speciellt vid utsatta lägen där gångtrafik är svår att övervaka och kontrollera. 

Snabbskjutgrindar

Heras Delta är ett alternativ där säkerheten mot intrång är viktigt. Är ett mycket bra alternativ i lägen med låga temperaturer. Finns i öppningar från 3 till 9 meter i enkelt utförande. I dubbelt utförande, 6 till 18 meters fri öppning.

automatik

iGate

Skjutgrindar som designas efter kunden önskemål med exempelvis företagslogotyp.

uGate

Skjutgrindar för grindöppningar från 7 till 12 meter, i enkelt utförande. I dubbelt utförande 14 till 24 meter fri öppning.

Rotationsgrindar

Med rotationsgrindar eller vändkors får ni enkel och smidig kontroll över persontrafik. Dessa system är bra för exempelvis evenemang eller vid inträde på industriområden. De går även att kombinera med andra digitala passagesystem.