Industristängsel

Vi erbjuder kompletta säkerhetslösningar med projektering, material och montering – allt för att minska risken för inbrott, stöld eller skadegörelse. Alla våra industristängsel uppfyller Regler för mekaniskt inbrottsskydd SSF 200:4 vilket bland annat innebär att stängslen håller korrekt höjd samt maskstorlek och tråddimensioner.

Välj ett stängselsystem som passar din verksamhet:

HEAB Basic – Flätverksstängsel

En flexibel stängsellösning som kan fås i olika höjder och utföranden. Näten är förzinkade eller förzinkade samt plastbelagda för lång livslängd.

HEAB Basic – Flätverksstängsel
områdessäkerhet och industristängsel

HEAB High Secure – Palissader

Används för anläggningar med hög säkerhet. Palissadsystem bestående av RHS-profiler vilka svetsas ihop i sektioner som sedan skruvas fast mot stolparna med ett unikt fastsättningssystem, levereras i anpassade utföranden. Ett stilrent och kraftfullt palissadarrangemang ger karaktär åt ert företag. Vi hjälper gärna till med vägledning, för bästa slutresultat. Material i standardutförande tillverkas av varmförzinkat alternativt varmförzinkat och lackerat i mörkgrönt, olivgrönt eller svart.

Stängsellarm

Ytterligare förstärkning av det yttre områdesskyddet. Det finns olika typer av stängsellarm och larmsystem.

grindautomatik

Slaggrindar

Finns i både manuella och automatiserade utföranden för ett effektivt inpasseringsskydd. Slaggrindarna finns i olika säkerhetsklass och för olika stora grindöppningar.

Snabbvikgrindar

Alternativ till bommar vid utsatta lägen där gångtrafik är svår att övervaka.

Snabbskjutgrindar

Heras Delta är ett alternativ där säkerheten mot intrång är viktigt. Är ett mycket bra alternativ i lägen med låga temperaturer. Finns i öppningar från 3 till 9 meter i enkelt utförande. I dubbelt utförande, 6 till 18 meters fri öppning.

automatik

iGate

Skjutgrindar som designas efter kunden önskemål med exempelvis företagslogotyp.

uGate

Skjutgrindar för grindöppningar från 7 till 12 meter, i enkelt utförande. I dubbelt utförande 14 till 24 meter fri öppning.

Rotationsgrindar

System för kontroll på personnivå.

rotationsgrind