Grindar

Det finns en mängd varianter av grindar beroende på vad din egendom är i behov av. Grindarna är ofta den svaga länken och det är mycket som du måste ta ställning till när du ska skaffa en grind som en del av områdessäkerheten.

Det kan exempel handla om storlek, motståndskraft, personsäkerhet, grindens öppnings- och stängningshastighet samt hur den automatiska drivutrustningen ska fungera.

Här på Heab kan vi hjälpa dig alla delarna när det gäller att välja rätt grind för just dina behov. Vi levererar alla typer av grindar, allt från mekaniska gånggrindar till stora automatiska fordonsgrindar med slussfunktioner.

grindar

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss gärna redan på planeringsstadiet. På så vis kan vi hjälpa dig hela vägen.

Områdets svagaste punkt

Din grind är ofta områdesskyddets svagaste punkt och därför är det viktigt att den är anpassad till de behov som finns. Med hjälp utav rätt grind ökar du säkerheten på ditt område samtidigt som du effektiviserar tillträdet.

Grinden hjälper till att stoppa obehöriga från att komma in samtidigt som den kan exempelvis skydda dina barn från att springa ut på vägen. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig utifrån just dina behov!