Grindar

Det finns en mängd varianter av grindar beroende på vad din egendom är i behov av. Grindarna är ofta den svaga länken och det är mycket som du måste ta ställning till när du ska skaffa en grind som en del av områdessäkerheten.

Det kan exempel handla om storlek, motståndskraft, personsäkerhet, grindens öppnings- och stängningshastighet samt hur den automatiska drivutrustningen ska fungera.

Här på Heab kan vi hjälpa dig med alla delarna när det gäller att välja rätt grind för just dina behov. Vi levererar alla typer av grindar, allt från mekaniska gånggrindar till stora automatiska fordonsgrindar med slussfunktioner. De mest populära grindarna i vårt sortiment är slaggrindar, skjutgrindar – med eller utan teleskopfunktion samt rotationsgrindar. 

grindar

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss gärna redan på planeringsstadiet. På så vis kan vi hjälpa dig hela vägen.

grindautomatik

Slaggrind

En slaggrind är ett praktiskt alternativ för den som önskar en grind som inte kräver mycket underhåll. De går att få som enkel eller dubbelgrind där det senare alternativet är det mest populära för företag och industri där stora fordon frekvent passerar. Slaggrinden går även att få som både manuella och elstyrda. 

Skjutgrind

En skjutgrind är det bästa alternativet när utrymmet på området är sparsamt. Till skillnad från slaggrinden som behöver mycket utrymme för att öppnas och stängas, kräver skjutgrinden endast en rak yta så att man kan skjuta den åt sidan. Har man begränsningar med sidoutrymme kan en teleskopgrind eller även kallat rälsgrind vara ett alternativ. 

Rotationsgrind

Våra stängsel går mycket bra att kombinera tillsammans med rotationsgrindar för att kontrollera inflödet av personer på området. De kan användas för likväl byggarbetsplatser, som inträde till industriområdet eller vid evenemang. 

Rotationsgrindarna, eller vändkors som de också kallas, ger en säkrare entré eller utpassage från företagets område och går att kombinera med digitala passersystem. 

Områdets svagaste punkt

Din grind är ofta områdesskyddets svagaste punkt och därför är det viktigt att den är anpassad till de behov som finns. Med hjälp utav rätt grind ökar du säkerheten på ditt område samtidigt som du effektiviserar tillträdet.

Grinden hjälper till att stoppa obehöriga från att komma in samtidigt som den kan hjälpa till att kontrollera inflödet av personer och fordon på området. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig utifrån just dina behov!

offertförfrågan